News

Een Mr. Wallace update

Zo Skankers, even een Mr. Wallace update. Nieuws over de tweede plaat. (En de tweede release!)

2012 is los! Januari en februari brengt ons leuke ska clubje naar Eurosonic, Poppodium Romein, Paradiso, Hengelo en Iduna in Drachten. Deze laatste support show moesten we helaas cancellen want Renske was niet fit. Anton had ook nog eens z’n schouder uit de kom geschaatst. En dat drumt zo lastig met mitella. De maand maart stond ook bomvol legendarische optredens gepland. Door het ganse land zou het ons brengen. Jawel!

Hoogtepunten waren toch wel weer de thuiswedstrijd in Huize Maas met onze matties van Def P en de Beatbusters. Volle bak! Ook spelen met zeven plaksnorren in Asteriks, Leeuwarden was geslaagd. Ook volle bak! Afgelopen zaterdag in een hele toffe muziekkroeg in Den Haag gespeeld; de Supermarkt heette het daar. Half tien aftrap met On a Boat voor een uitgestorven kroeg. Twee tracks later… Stampvol! Niet slecht, Hagenezûh! Het Randstad publiek bevalt me wel: kat uit de boom kijken en dan goed los! 13 april doen we het in Amstelveen nog eens dunnetjes over. Maar dan zonder gratis whisky voor ons Pietertje. Dan hoeft hij niet nóg een keer zijn maaginhoud over de gehele vangrail van Utrecht tot Emmeloord te drapperen.

>>> Mr. Wallace komt in 2012 ook met veel nieuwe liedjes en in de nabije toekomst met een nieuwe plaat. Renske en Pieter hebben hard geschreven aan onder andere Holiday, Rudy en mijn persoonlijke favoriet: Mary Jane. De nieuwe versjes zijn uitgebreid ge-try-out en zijn klaar voor de studio. Houd de site in de gaten voor teasers van nieuwe studio-tracks. We nemen weer op bij Double Impact in Oenkerk, maar pakken de voorbereiding dit keer grootser aan: voor de pre-productie-fase hebben we een muzikale coach in de arm genomen, en niet de minste. De gitarist van Nederlandse Reggae-helden Luie Hond, Wyno Bruinsma schaaft samen met ons aan de tracklist. Ook zullen er weer gast-instrumentalisten te horen zijn. Pin ons nog nergens op vast, maar voor de zomer mag je stilletjes al hopen op (lees: smachten naar) een nieuwe release-party ter ere van de tweede Studio EP van … MRRRRR. WALLACE ! (Als jullie allemaal komen wordt het nog vetter dan de vorige!) <<<

 


: Jelle Hoeksma